L’USd’A denuncia que almenys 300 persones no tenen ni feina ni cap ingrés

L’organització sindical, fent costats a ciutadans que s’estan movent a través de les xarxes socials, reclama al Govern mesures urgents que afavoreixin de forma directa treballadors

-
-
La Unió Sindical d’Andorra (USd’A) denuncia que al país actualment hi ha més de tres-centes persones que no tenen feina, ja que per la raó que sigui, des de l’inici de la crisi sanitària s’han quedat sense. A més, assegura el primer secretari de l’organització, Gabriel Ubach, “no tenen cap ingrés”. Per aquest motiu el col·lectiu sindical reclama al Govern una actuació urgent i directa que afavoreixi la classe treballadora.

Ubach ha donat veu a una plataforma que s’està constituint a través de les xarxes socials. “Hi ha gent que ja ho està passant molt malament, que a les seves cases no els entra ni un euro”, explica el primer secretari de l’organització sindical, que hi afegeix que tot i l’activitat intensa que tenen alguna d’aquestes persones enviant currículums la poca feina que hi ha actualment impedeix trobar qualsevol lloc de treball.

El sindicalista ha explicat que moltes d’aquestes persones, que no té res a veure que siguin afiliats o no, “se’ns han posat en contacte” per explicar-los la seva situació. En aquest sentit, ha assegurat que el servei d’ocupació no els dona resposta i que “fa tres setmanes que esperen solució i aquí no hi ha cap solució”: En aquest sentit, ha afegit que “ara els diuen que dilluns sortirà una nova bateria de mesures” però mentrestant aquestes persones comencen a passar per dificultats molt serioses.

Comentaris (6)

Trending