Lídia Samarra i Pere Baró, 3 i 4 del PS a la capital

L’actual consellera comunal i el secretari d’organització acompanyaran els candidats a cònsol, Dolors Carmona i Sergi González, en una llista on també hi és Liliana Ribeiro

Lídia Samarra i Pere Baró.
Lídia Samarra i Pere Baró.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ja ha tancat la llista a Andorra la Vella. Com ja se sabia, Dolors Carmona, actual consellera comunal a la capital, i Sergi González, encapçalaran una llista a la qual s’incorporen Lídia Samarra en tercera posició i l’actual secretari d’organització de la formació, Pere Baró, com a número 4.

El PS es vol presentar com a la gran alternativa a DA –i altres aliats- a Andorra la Vella. Fa setmanes que s’havia tancat que Carmona repetiria com a cap de llista –ja ho va ser el 2015- i fa dies que es tancar que Sergi González optaria a ser cònsol menor. De noms per completar la candidatura la formació en tenia i, bàsicament, calia acabar de tancar les posicions, que és el que s’ha acabat de definir aquest divendres.

En tercera posició hi anirà Lídia Samarra. Ja va ser 2 de Carmona ara fa quatre anys i han compartit tasca a la minoria comunal en el darrer mandat. Es tracta de tot un referent a nivell cultural a la parròquia, amb vincles molt estrets amb l’Associació de Fallaires, i anteriorment havia estat secretària general del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) i directora de l’Escola Andorrana.

En quarta posició, i completant un inici de llista paritari, hi figurarà Pere Baró. L’actual secretari d’organització fa temps que s’ha significat com un dels polítics de futur dins el PS. Va ser un dels impulsors de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), branca jove del partit. Ja va ser candidat, en aquest cas primer suplent de la llista de d’Acord a la capital a les passades eleccions generals.

Justament, un altre nom d’aquella llista parroquial que també repetirà a la comunal ara tancada serà la tercera suplent, Liliana Ribeiro, encara en una posició que no ha transcendit. La seva presència i la de Baró evidencien la clara aposta per la joventut que des de fa temps s’està realitzant des de la formació socialdemòcrata.

 La candidatura ja està tancada “al 100%” segons les fonts consultades i, per tant, només falta que sigui validada en la reunió del comitè directiu especial que el PS celebrarà aquest cap de setmana.   

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending