Liberals ’s’apunta’ als ‘Fridays For Future’

Els dos primers candidats de la llista nacional exposen la proposta mediambiental de la formació als impulsors a Andorra del moviment juvenil internacional

-
-
Els candidats de Liberals d’Andorra assistiran als actes organitzats pels joves del Lycée Comte de Foix en el marc del ‘Fridays For Future’, un moviment juvenil internacional que promou accions per sensibilitzar la societat en la lluita contra el canvi climàtic iniciat per la sueca Greta Thunberg i que ja té un abast global. Jordi Gallardo, cap de llista, i Ferran Costa, número dos de la llista nacional, s’han reunit aquesta tarda amb sis estudiants del centre educatiu que s’encarreguen d’organitzar la jornada reivindicativa d’aquest divendres a la plaça del Consell General. 

Durant la trobada, els estudiants han anunciat que la proposta està tenint molt bona resposta i que aquest divendres se sumaran al ‘Fridays For Future’ alumnes d’altres centres educatius. El candidat liberal a cap de Govern ha explicat que “ens hem trobat un grup de joves conscienciats, molt motivats, compromesos i amb moltes ganes de reivindicar un país més respectuós amb la natura i el medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic”.

Els candidats liberals han traslladat als estudiants el compromís de L’A amb la sostenibilitat, amb la lluita contra el canvi climàtic i el projecte de fer d’Andorra el primer país Reserva Mundial de la Biosfera. També s’ha traslladat als joves les mesures recollides al programa electoral de Liberals d’Andorra que fomenten el transport públic, major eficiència energètica, un turisme sostenible i menys emissions de gasos d’efecte hivernacle.

 

Comentaris

Trending