Liberals exigeix explicacions al Govern per la desviació del 145% en el pas elevat de la CG1

El projecte sorgit de la participació ciutadana en l’elaboració dels pressupostos del 2017 ha passat dels 200.000 euros inicials a 490.000 en què s’ha concretat la inversió definitiva

-
-
Liberals d’Andorra exigeix una justificació real i creïble de la desviació pressupostària que hi ha hagut en la construcció del pas elevat a la carretera CG1, que enllaça el voral del Lycée amb el de l’Estadi Comunal. Respecte de la proposta inicial, sorgida de la primera iniciativa de participació ciutadana en l’elaboració del pressupost, el cost final del projecte ha suposat una inversió de 490.000 euros, 290.000 euros més que l’estimació primera.

El conseller general liberal Ferran Costa ha tramitat una pregunta, que el Govern haurà de respondre oralment durant la sessió de control del 8 de novembre, en què exigeix que s’expliqui fil per randa la desviació del 145%. I és que fins i tot en el pitjor dels escenaris, i fa ben poques setmanes, el ministeri d’Ordenament Territorial va assegurar que el cost final de l’obra seria de 430.000 euros. I ni tan sols desprès d’un increment de 230.000 s’ha acabat encertant.

El titular ministerial, Jordi Torres Falcó, va assegurar que el cost final s’ha disparat perquè a la nova instal·lació s’hi han afegit elements o prestacions que inicialment no es van contemplar. La més significativa i directament relacionada amb l’equipament seria l’acoblament d’uns ascensors. Després, la retirada del semàfor que hi havia a la zona i l’asfaltatge de la carretera a l’altura del pas elevat.

-

Relacionat

L’increment del 145% respecte del cost previst del pas elevat a l’Estadi Comunal deixa glaçada l’oposició
Autoritats observant la via des del pas elevat totalment cobert durant l'acte inaugural.

Relacionat

Entra formalment en servei el pas elevat de l’Estadi Comunal

Comentaris (1)

Trending