Liberals d'Encamp denuncien pressions de l'entorn de la majoria comunal als funcionaris

Comentaris

Liberals d\'Encamp denuncien pressions de l\'entorn de la majoria comunal als funcionaris
Liberals d\'Encamp denuncien pressions de l\'entorn de la majoria comunal als funcionaris

La candidatura liberal d’Encamp ha denunciat pràctiques poc normals -i que s’acostarien a les coaccions- respecte de persones que per algun motiu o altre tenen relació directa amb l’actual majoria comunal. Especialment, advertències que s’haurien fet a treballadors de la corporació.

 L’avís l’ha donat el cap de llista de Liberals d’Andorra Independents, Jordi Troguet, que a través del seu perfil de Facebook, on és força actiu, ha explicat que es garantia la màxima confidencialitat respecte d’aquelles persones que vulguin assistir dijous un acte organitzat per la candidatura. Efectivament, divendres passat, Ld’A va trametre una carta en què es convidava especialment els funcionaris del comú a una trobada en un cèntric hotel encampadà per escoltar els neguits i les propostes dels empleats comunals.

Segons fonts properes a la candidatura liberal, treballadors de la corporació els haurien explicat que se’ls ha recomanat no assistir a l’acte, d’una banda, i, de l’altra, s’haurien trobat en què si en algun acte de campanya, els membres de la candidatura han denunciat el mal funcionament d’algun servei o la deixadesa d’alguna infraestructura, ben aviat s’hauria retret al responsable del servei o de l’equipament -el funcionari públic, benentès- que no tingués més cura en la seva feina.

En l’acte de dijous, Ld’A a Encamp és planteja conèixer les “inquietuds” dels funcionaris atès que, diu la convocatòria, “sou el motor de l’administració i sou els qui treballeu, dia a dia, per donar el millor servei al ciutadà. La formació recorda que “som sensibles a les problemàtiques dels ciutadans, però també a aquelles que afecten els treballadors de la corporació comunal”.

Comentaris

Trending