Liberals creu que per diversificar l'economia del país cal més col·laboració entre sector públic i el privat

La formació política s'ha posicionat a favor de la tecnologia 'blockchain' i serà un tema que portaran al seu programa electoral perquè consideren que és important pel comerç i per la modernització de l'administració

Un moment de la reunió dels Liberals amb la CEA
Un moment de la reunió dels Liberals amb la CEA
Els tres consellers generals del Grup Parlamentari Liberal, Jordi Gallardo, Judith Pallarés i Ferran Costa, s'han reunit aquest dimecres al matí amb membres de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) per debatre i analitzar el document amb les propostes per a la diversificació econòmica que des de l'agrupació d'empresaris s'ha transmès als partits polítics. Els consellers liberals defensen la "necessitat de reforçar la col·laboració público-privada, de treballar plegats i donar suport per defensar gran part de les propostes presentades".

En aquesta línia, Liberals d'Andorra (L'A) defensarà en el seu programa electoral una major col·laboració entre l'administració pública i el sector privat per tal de poder tirar endavant la diversificació econòmica del país. "No li correspon al sector públic intervenir en allò que ha de fer el privat però sí que ha d'ajudar a desenvolupar les idees que proposen", ha indicat Pallarés i ha afegit que "des de les institucions s'ha de fer tot allò que estigui al seu abast per ajudar a créixer el país i una de les opcions que hi ha és promoure canvis legislatius que permetin diversificar l'economia i donar cabuda a noves activitats".

Per altra banda, un altre tema tractat en la reunió ha estat el de la tecnologia 'blockchain' del qual la consellera Pallarés ha explicat que "des de L'A entenem que és molt important, sobretot pel comerç i per la modernització de l'administració". També ha afegit que"aquest és un dels temes que ja havíem estudiat, per exemple en el nostre viatge a Estònia quan vam conèixer de primera mà com funciona l'E-governance, i que tindrem al nostre programa electoral". 

Etiquetes

Comentaris

Trending