Li criden l’alto per tenir la música alta i acaba detingut en identificar-se amb el DNI ple de ‘coca’

La policia ha hagut d’acudir a una pensió als afores d’Escaldes ja que altres estadants es queixaven del soroll que feia un resident que acaba de consumir cocaïna

-
-

La policia acudeix a una pensió per mirar d’amainar el temporal amb un resident que estava molestant altres estadants amb el volum de la música que tenia posada i l’ha hagut d’acabar detenint el descobrir, gràcies al document d’identitat amb el qual s’ha identificat, que tenia droga. Els fets han passat aquesta nit passada i no ha estat la única detenció que hi ha hagut. L’altra ha estat relacionada amb violència domèstica.

El cas de la detenció pel consum de droga s’ha produït en un establiment hostaler ubicat als afores d’Escaldes. La policia ha estat avisada que un dels hostes estava molestant la resta d’allotjats a la pensió per culpa dels decibels excessius que presentava un dispositiu sonor que funcionava a tot drap. Quan els agents han acudit al lloc des del qual s’havia fet el requeriment, s’han trobat l’home, d’una vintena d’anys, efectivament amb la música més elevada del compte. Quan els policies li han demanat que s’identifiqués, el jove no ha dubtat en presentar-los un DNI. 

La sorpresa dels agents ha estat comprovar com el document estava ple de restes del que semblava cocaïna. Preguntat pel polsim blanc que presentava el DNI, el noi no ha dubtat en explicar que acabava de consumir una ratlleta de ‘coca’ -el DNI l’havia fet servir per preparar-la- i que encara n’hi quedava una mica més. De fet, just abans de ser arrestat, ha entregat per voluntat pròpia un petit embolcall on hi quedava mig gram més de cocaïna.

Acaba arrestat i a l’hospital en fer-se mal en pegar la dona

La segona detenció que s’ha produït aquesta nit passada ha estat a Sant Julià de Lòria. La policia ha hagut d’intervenir per una baralla conjugal que ha acabat amb un home de mitjana edat propinant diversos cops de puny a la seva parella. L’agressió, segons les fonts consultades, ha estat més que notable, encara que sortosament no s’ha hagut de lamentar lesions de gravetat en la dona.

L’home, acusat de violència en l’àmbit domèstic, no ha pogut passar a disposició judicial tal i com estava previst perquè en primera instància se l’ha hagut de portar a l’hospital perquè se l’atengués de les lesions que ell sí presentava -les fonts no han pogut concretar que la parella també ha hagut de ser acompanyada al centre sanitari, encara que el protocol fixa que com a mínim sigui revisada per un metge forense- a la mà producte dels cops que hauria pegat.

Comentaris (4)

Trending