L’hospital comença a fabricar peces 3D per evitar contagis

El servei de diagnòstic per la imatge imprimeix els primers obre-portes per evitar haver de tocar directament les manetes i els poms

-
-
El servei de diagnòstic per la imatge de l’hospital, liderat pel doctor Ángel Seara, ha començat a fabricar peces 3D per facilitar el combat contra eventuals contagis a dins de l’establiment sanitari. Les primeres peces que s’han fabricat són obre-portes, seguint un prototip d’accés lliure al qual s’hi ha integrat el logotip del SAAS.

Els obre-portes eviten haver de tocar directament els poms i les manetes de les portes, que són un dels punts d’eventual infecció. El laboratori de diagnòstic per la imatge té una impressora força potent i de dos capçals que permetria imprimir força peces cada hora. Fins ara, el volum de feina i la concentració de personal havia d’estar centrat en altres tasques.

Fins ara, un grup de voluntaris, Andorra Makers, s’ha encarregat de produir peces de 3D. Van començar amb proteccions facials en forma de visera, van seguir, justament, amb els obre-portes i han continuat amb els salva orelles. Tots els productes d’aquest grup de voluntaris, que estan treballant per constituir-se formalment en associació, han tingut molt èxit. De distribució gratuïta entre els professionals de sectors essencials, els ‘makers’ continuen treballant.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending