L’església d’Encamp acollirà diumenge a la tarda el funeral pel veí ofegat a Alacant

El fèretre amb el cos de l’home de 39 anys que va morir en una platja de Guardamar del Segura dimarts al migdia viatja aquest dissabte cap al Principat

Tasques de recerca, dimarts al migdia.
Tasques de recerca, dimarts al migdia.
L’església de Santa Eulàlia d’Encamp acollirà aquest diumenge a les 4 de la tarda la missa funeral en memòria del veí de la parròquia que va morir dimarts al migdia ofegat en una platja de la població alacantina de Guardamar del Segura. El fèretre amb el cos de l’home, de 39 anys, viatjarà durant la jornada de demà, dissabte, des d’Alacant cap al Principat.

L’home passava les vacances amb la seva família al llevant costaner espanyol. Dimarts al migdia, José Pedro Soares va sortir a banyar-se amb la seva filla adolescent en una zona aparentment tranquil·la entre la platja de les Ortigues, a Guardamar, i la de la Mata, a Torrevella. Cert que hi havia bandera groga perquè s’esperaven temporals -que efectivament hi van ser- per a primera hora de la tarda, però l’aigua estava amb força calma. En un moment donat l’home, que no sabia nedar, es va començar a posar nerviós perquè no tocava de peus a terra i acabaria escorrent-se dins l’aigua.

La menor de seguida va alertar i es va activar una operació de recerca per aigua i aire que no es va aturar fins que al cap de quatre hores, aproximadament, el mar mateix va retornar el cos de l’home, ja cadàver, cap a la zona de la platja. Des de llavors s’han fet tots els tràmits pertinents i s’ha activat la repatriació del fèretre del veí d’Encamp, de nacionalitat portuguesa.

Finalment el trasllat es farà durant la jornada d’aquest dissabte. Diumenge de 10 del matí a 1 del migdia, al tanatori d’Encamp, es farà la vetlla i l’últim comiat de Soares just abans de la celebració de la missa funeral, prevista per a les 4 de la tarda. Posteriorment, el fèretre serà incinerat en la més estricta intimitat.

Comentaris

Trending