Les proves mèdiques descarten la Covid-19 com a causa de la defunció d’un massatgista

Caldea viu amb commoció la mort d’un professional de l’àrea de tractaments del termolúdic que feia 15 anys que treballava a la casa

-
-
Les proves mèdiques han descartat, almenys inicialment, que la Covid-19 hagi estat la causa de la defunció del massatgista que s’ha localitzat aquest dijous al seu domicili sense vida després que alertés els equips d’emergències sanitàries que no es trobava bé. Davant els símptomes que havia presentat els darrers dies, i pel fet també una persona jove (43 anys) i amb aparent bon estat de salut se li hauria fet una PCR de diagnòstic ràpid al Principat mateix.

L’home feia uns dies que presentava un quadre agut de descomposició que aquest matí s’ha agreujat amb una insuficiència cardiorespiratòria que li hauria causat la mort. Segons fonts sanitàries i policials consultades, els indicadors inicials han descartat el coronavirus i calia fer altres procediments forenses més ordinaris. En tot cas, la defunció del massatgista, un resident portuguès, ha causat un enorme xoc a Caldea, on treballava des de feia quinze anys i on era molt apreciat.

De fet, des del termolúdic mateix han expressat el condol i commoció per la desaparició d’un dels integrants més experimentats i amb més anys a la casa de l’equip de tractaments de Caldea. Fonts del centre escaldenc han destacat la bonhomia del finat, de quin han destacat que era un “excel·lent company”, alhora que “molt alegre, molt espontani, sempre de bon humor, molt rialler” a banda de tenir una enorme empatia tant amb els companys com amb els clients i usuaris del termolúdic.

Comentaris (4)

Trending