Les oficines bancàries tancaran els divendres a les dues

El nou horari entrarà en vigor el 4 d'octubre

-
-
Totes les oficines bancàries tancaran a les dues de la tarda els divendres, segons ha acordat l'Associació de Bancs Andorrans (Andorran Banking). Des de l'entitat es recorda que l'horari comercial de les oficines bancàries es pot consultar als mateixos bancs o bé a la  pàgina web de cada entitat.

L'horari serà efectiu a partir del proper 4 d'octubre. L'obertura dels divendres es manté a les nou del matí. El tancament la resta de dies de la setmana continuarà sent a les cinc de la tarda. Això suposa que els divendres tancaran tres hores abans del que ho feien fins ara. Fa deu anys, els bancs van decidir tancar els dissabtes al matí.

El canvi d'horari ha estat acordat per Andorran Banking que agrupa les entitats bancàries i impulsa iniciatives orientades a la millora dels estàndards tècnics del sector.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.