Els veïns d'Escaldes respiren alleujats amb el final d'unes obres que els han tornat a fer la guitza aquesta matinada

(AMB VÍDEO) Els sorolls de la maquinària pesant els han fet perdre la paciència

Comentaris

-
-

Un dia més, els veïns de la zona d'Escaldes-Engordany de Copríncep Gaulle, han tornat a patir els sorolls de les obres de pavimentació. A les tres de la matinada els treballs continuaven amb la desesperació d'aquells que intentaven dormir i que al matí s'havien d'aixecar per anar a treballar o de la canalla que té escola. 

Els veïns respiren alleujats amb el final d'uns treballs que els han portat de corcoll durant aquesta setmana. Un d'ells ha explicat a les xarxes socials que la seva filla no parava de plorar per la vibració d'una de les màquines. "Té por i no pot dormir", ha comentat.  A més del soroll, els veïns estan molestos per la pols. 

L'avinguda Copríncep de Gaulle ha estat tallada des de les deu de la nit a les sis de la matinada i el trànsit s'ha desviat pel carrer Santa Anna. S'ha fet pas alternatiu per l'avinguda de les Escoles per als veïns de l'avinguda del Pessebre i l'avinguda Sant Jaume. En un principi, els treballs havien d'acabar el dimecres però s'han allargat fins a la matinada de dijous a divendres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending