Les guarderies privades del país decideixen impulsar una associació per fer front a la pressió de les administracions

Com a mínim una desena d’empreses estarien d’acord en tirar endavant l’entitat, a la qual també s’hi podran adherir treballadors i familiars d’usuaris de manera individual

-
-
Malgrat que han trigat una mica més del que semblava pels dubtes que al seu dia van exposar algunes de les empreses, finalment les guarderies privades del Principat han acordar crear una associació que representi els seus interessos globals davant de les administracions. Les inspeccions, en algunes ocasions consideren que fora de lloc, que està duent a terme el departament d’Afers Socials és l’element catalitzador per impulsar la nova organització.

Representants de mitja dotzena d’empreses s’han reunit per analitzar la situació i comprovar si hi havia prou elements en comú per poder-se organitzar. S’hauria detectat “molta entesa en general tant per les actuacions d’Afers Socials com pel que volem per a les guarderies del país” i d’aquesta manera es va decidir tirar endavant. Com a mínim una desena de llars d’infants donarien -i més fins i tot- donarien suport a la iniciativa, que també pretén agrupar a títol individual tant treballadors dels centres com familiars dels usuaris.

Les diverses fonts consultades han explicat que encara és aviat per avançar nous elements sobre la constitució de l’associació. I que serà en quinze dies que hi haurà una nova reunió en què es començarà a posar fil a l’agulla a la redacció dels estatuts de l’entitat i a perfilar els objectius de la mateixa. Els darrers mesos diferents guarderies s’han vist obligades a tancar, en part per les noves exigències de l’administració, que han fet inviables els projectes empresarials sovint molt modestos encara que de gran valor per a les famílies amb fills petits.

Etiquetes

-

Relacionat

El degoteig de tancaments de guarderies continua: ara a Prada Ramon
-

Relacionat

Les atribucions que s’atorguen als inspectors fan saltar tot el món sociosanitari
-

Relacionat

Guarderies privades en peu de guerra contra l'assetjament inspector de Govern
La ubicació de la guarderia, en un passatge que enllaça l'avinguda Meritxell amb la zona de Prat de la Creu, és complexa, però el servei en cap cas hauria generat queixes.

Relacionat

Indignació entre els usuaris per ‘l’assetjament’ que pateix una guarderia de la capital

Comentaris

Trending