Les cues a Correos, entitats bancàries i centres comercials amoïnen molt als cossos de seguretat

Durant una franja matinal molt concreta hi ha una important aglomeració de persones en establiments de necessitat notable però que topen amb les directrius sanitàries

Agents de policia intentant posar ordre a Correos.
Agents de policia intentant posar ordre a Correos.
Correos experimentava aquest matí una aglomeració de gent que feia por. Fins i tot la policia s’ha hagut d’acostar a tocar les instal·lacions del servei postal espanyol per intentar posar una mica més d’ordre. No és l’únic establiment on s’han format cues fins al punt d’amoïnar moltíssim els cossos de seguretat, que continuen fent controls però sense que puguin sancionar ni res que se li assembli.

De fet, els cossos de seguretat, i especialment la policia, però també en alguns casos els agents dels serveis de circulació del país, sobretot els de les parròquies centrals, han tornat a notar aquest dimecres un preocupant increment de la mobilitat i de la presència de persones al carrer. Algunes concentrades en pocs metres quadrats. I és que des de Correos a entitats bancàries o centres comercials que venen alimentació han tingut desenes de persones esperant a les portes d’entrada.

Els agents policials van reportant la situació a les autoritats, perquè prenguin les decisions escaients. Però també recorden que en cap cas poden sancionar perquè no tenen el marc legal per fer-ho. Això sí, les diferents fonts consultades remarquen una manca de conscienciació força elevada, que probablement ha crescut pel cansament del confinament. 

Comentaris (10)

Trending