L'Auditori cancel·la quatre concerts i n'ajorna dos

El Kanka, el 4 d’abril; Lila Downs, el 13 de maig; Bebel Gilberto, el 23 de maig, i Kiko Veneno, el 18 de juny, s

-
-
Els concerts a l'Auditori d'El Kanka, el 4 d’abril; Lila Downs, el 13 de maig; Bebel Gilberto, el 23 de maig, i Kiko Veneno, el 18 de juny, s'han cancel·lat i s'han reprogramat els de Jordi Botey i El Pot Petit, que havien d’actuar el 16 i el 25 d’abril. El ministeri de Cultura ha volgut mantenir aquestes actuacions, com a particular homenatge als infants, col·lectiu especialment afectat pel confinament; i el del músic andorrà Jordi Botey, com a mostra del suport i reconeixement a tots els músics i creadors de casa nostra, especialment en aquets moments de preocupació i dificultat per a tothom.

Malgrat aquesta situació conjuntural provocada per la crisi de la Covid-19, el ministeri de Cultura es mostra moderadament satisfet atès que finalment haurà dut a terme 6 dels 10 concerts programats en la temporada com els de Dulce Pontes, Madretomasa, Pablo Milanés i Ute Lemper.

L’import de les entrades dels quatre concerts cancel·lats es retornarà. Si la compra es va fer a través del portal del ministeri de Cultura (www.cultura.ad), a partir del dilluns 6 d’abril es retornaran els imports de les entrades del concert d’El Kanka, i a partir del dilluns 13 d’abril els de la resta de concerts cancel·lats.

Si la compra es va fer des del punt d’informació d’Illa Carlemany, caldrà esperar que el centre comercial torni a obrir per iniciar el procés de devolució. Les entrades per a Jordi Botey i El Pot Petit seran completament vàlides per a la nova data. Així mateix, les persones que disposin d’una entrada per a un d’aquests dos concerts reprogramats i que no hi puguin assistir, podran demanar-ne el reemborsament.

Etiquetes

Comentaris

Trending