El nombre d'aturats augmenta un 9,5% en un mes

El Servei d'Ocupació compta amb 427 inscrits

-
-
El mes de gener s'ha tancat amb 427 inscrits al Servei d’Ocupació a la recerca de feina. Suposa un increment del 9,5% respecte del mes anterior, quan eren 390 persones, i un 2,6% més que el mateix mes de l’any anterior, quan la xifra es va situar en 416 aturats. Segons les dades fetes públiques aquest dijous  pel departament d’Estadística del Govern el nombre de demandants inscrits per aconseguir una millora laboral a finals del mes de gener era de 264 persones, el que suposa un increment del 0,4% respecte del mes anterior i una variació del 12,8% respecte al mateix mes de l’any anterior.

El nombre total de llocs de treball oferts era de 1.059, amb una variació mensual negativa del 6%. A més, respecte al mateix mes de l’any anterior, la variació del nombre de llocs de treball oferts és negativa, amb un 1,1%.

D'altra banda, el salari mitjà total declarat a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS)  per al mes de novembre era de 2.025,66 euros, amb una variació positiva de l’1,3% respecte al mateix mes de l’any anterior. Els sectors que presenten les variacions a l'alça més remarcables són el sistema financer, amb un 3,3%;la  venda i reparació de vehicles de motor, amb un 3,1%, i l'educació, amb un 2,7%.

Hi ha tres sectors que presenten una variació negativa, agricultura, ramaderia, caça i silvicultura, amb un 4,2%; producció i distribució d'energia elèctrica, gas i aigua, amb un 4,1%, i altres activitats socials i serveis personals, amb un 2,7%.

Etiquetes

Comentaris

Trending