L’atropellament d’una vaca obliga a tallar el cap del Port en els dos sentits de la marxa

El sinistre ha succeït poc abans de les 9 de la nit, encara s’està treballant per restablir la normalitat i hi hauria un ferit de molt poca importància

-
-
L’atropellament d’una vaca que ha sortit de sobte a ‘passejar’ per la carretera general CG-2 a l’altura del cap del Port ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa. El sinistre ha succeït poc abans de les 9 de la nit i els cossos de seguretat encara estan treballant en la zona per restablir la normalitat. S’hi hauria vist com a mínim un vehicle implicat, cap dels ocupants del qual no han resultat ferits d’importància. 

De fet, per seguretat, els bombers han decidit traslladar amb ambulància fins a l’hospital l’única persona que ha patit alguna lesió de certa rellevància, encara que el seu estat no passaria de ser lleu. Se l’hauria acompanyat per prudència i per tal que sigui revisat per descartar cap anomalia d’importància, que en principi no hi era. L'animal implicat en l'accident ha sofert el trencament d'una banya.

Comentaris

Trending