L'Associació de Treballadors del comú de Sant Julià de Lòria constitueix la junta provisional

Carles Reyes ha estat escollit president

Xavier Navarro, integrant de la junta provisional de l'Associació de Treballadors del Comú de Sant Julià de Lòria durant l'assemblea.
Xavier Navarro, integrant de la junta provisional de l'Associació de Treballadors del Comú de Sant Julià de Lòria durant l'assemblea.
La junta provisional de l'Associació de Treballadors del comú de Sant Julià de Lòria s'ha constituït aquest dimecres en un acte a l'Auditori Rocafort que ha comptat amb l'assistència de quaranta funcionaris. Carles Reyes, del servei de Circulació, ha estat escollit president. La funció dels elegits serà convocar eleccions per a formar la junta definitiva. L'associació estudiarà adherir-se a la Unió Sindical d'Andorra (USdA). 

El que va començar amb missatges de WhatsApp i alguna trobada informal s'ha concretat aquest dimecres amb el nomenament de la junta provisional de l'Associació de Treballadors del Comú de Sant Julià de Lòria.

L'entitat fa anys que existeix però darrerament havia passat per una etapa de letargia entre les dificultats per funcionar i la manca de facilitats que han donat els diversos mandataris comunals .Un fet que va portar els seus responsables a presentar, a final d'octubre del 2010, una petició als cònsols amb un protocol de funcionament com tenen les associacions de les altres parròquies. També demanaven un local, telèfon, fotocopiadora i un còmput de cent hores a l'any, dins de l'horari laboral, per a reunir-se.

A l'acte, que ha comptat amb l'assistència d'una quarantena de funcionaris s'ha escollit Carles Reyes com a president. La missió de la junta serà convocar eleccions per constituir la junta definitiva. Una de les propostes que han sorgit durant la trobada ha estat la d'adherir-se a la Unió Sindical d'Andorra (USdA). També s'ha debatut sobre l'aplicació de la Llei de la Funció Pública i les relacions amb els altres comuns. La reunió que s'ha dut a terme a l'Auditori Rocafort ha servit per rellançar l'associació.

 

 

 

Comentaris

Trending