L’assistent a un festival de música electrònica al Pas amenaça de mort policies i en lesiona un

L’home, un turista de 30 anys, va ser detingut després d’oposar una forta resistència a altes hores de la matinada de dissabte

Comentaris

-
-
Un turista de 30 anys que assistia al festival de música electrònica Hibernation que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Pas de la Casa va ser detingut a altes hores de la matinada de dissabte després de provocar diversos aldarulls i amenaçar de mort els policies que van acudir a intentar posar ordre. A més a més, en l’intent de reduir-lo, un dels agents va acabar lesionat.

Els fets van passar pels volts de les 4 de la matinada de dissabte en el recinte on es celebrava l’esmentat certamen musical. L’home estava causant aldarulls amb altres assistents i va ser requerit pels vigilants de seguretat privada degudament contractats per l’organització per tal que deposés la seva actitud. L’home va fer cas omís a les advertències i els guardes van requerir la presència de la policia.

Quan van arribar els agents, l’home va mantenir una actitud desafiant i agressiva. Una vegada calmat se’l va portar a l’establiment hoteler on es trobava allotjat, lloc on va tornar a canviar la seva actitud, i va injuriar i amenaçar de mort els funcionaris de policia, tanmateix fa l’intent d’agredir a un d’ells, motiu pel qual es procedeix a la seva detenció. En el seu control va oposar una forta resistència, i va resultar amb lesions en un dit de la mà dreta i a l’espatlla esquerra un dels agents. 

Disputa en un domicili

També al Pas de la Casa, però dimecres a la tarda, la policia va haver de detenir una dona resident de 37 anys, com a presumpta autora dels delictes contra la funció pública, contra la llibertat i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili. El cos d’ordre va ser requerit pel que semblaria una forta discussió entre veïns. Sobre lloc els agents interventors determinen que la interessada hauria anat al domicili de la seva exparella a recollir la seva filla menor.

La dona que acabaria resultant arrestant va protagonitzar en aquest lloc una disputa amb els estadants, i entra al domicili per la forca sense el consentiment d’aquests. Tanmateix, en ser controlada, passades les 5 de la tarda, la dona va mostrar una actitud desproporcionada, es va negar a seguir les indicacions donades, es va resistir fortament i va proferir insults envers els funcionaris de policia.

Comentaris

Trending