L'Aquaparc d'Andorra la Vella serà gratuït entre el 27 d'agost i l'1 de setembre

L'espai ha acollit durant el juliol una mitjana de 300 usuaris diaris

Comentaris

-
-

L'aquaparc que el comú d'Andorra la Vella ha instal·lat tot el juliol i agost a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila serà gratuït per a tothom entre el dimarts, 27 d'agost, i el diumenge, 1 de setembre. La instal·lació, que ha tingut un cost de 50.000 euros, ha compensat l'absència de la piscina descoberta dels Serradells, que no s'ha pogut obrir per l'incendi del passat mes de novembre.

L’espai estarà obert en els horaris habituals, d’11 a 19 hores de dimarts a dissabte (els dilluns tanca per descans setmanal) i d’11 a 15 hores el diumenge. Amb tot, el funcionament d’una part de les instal·lacions es veurà afectat per l’arribada de La Vuelta 2019 el cap de setmana vinent, per l’aterratge a l’Estadi Comunal dels diversos helicòpters que fan el seguiment de la prova ciclista.

Així doncs, la zona de les piscines s’haurà de tancar tant el dissabte a la tarda com el diumenge (funcionarà dissabte d’11 a 14.30 h). La resta dels espais, amb els jocs inflables d’aigua, i àrees per refrescar-se, obriran amb normalitat.

El comú va posar en marxa l’Aquaparc a principi d’estiu davant de la impossibilitat d’obrir la piscina exterior del Centre Esportiu dels Serradells com a opció lúdica per als mesos de calor. L’espai ha acollit durant el juliol una mitjana diària de 300 usuaris.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending