L’ANC d'Andorra organitza un autocar per anar a l’acte de Puigdemont a Perpinyà

L’entitat reclama mobilització a la gent per “fer que el molt honorable president i els consellers se sentin acompanyats per tots els que creiem en ells”

Comin i Puigdemont, al parlament europeu.
Comin i Puigdemont, al parlament europeu.

La branca andorrana de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol estar present a l’acte que l’expresident de la Generalitat i ara eurodiputat, Carles Puigdemont, celebrarà a finals de febrer a Perpinyà. Des de l’agrupació s’ha organitzat un autocar per a tots aquells catalans residents al Principat que hi vulguin assistir. Les inscripcions estan ja obertes i el termini s’allargarà fins al dia 15 de febrer.

Puigdemont serà el gran protagonista d’un acte que tindrà lloc el 29 de febrer al Parc de les Exposicions de la localitat de la Catalunya Nord. Serà, de fet, el primer cop que l’expresident de la Generalitat trepitgi terres considerades catalanes des que, l’octubre del 2017, va decidir exiliar-se a Bèlgica per evitar ser detingut per les autoritats catalanes. El viatge és conseqüència de la immunitat adquirida arran de la seva confirmació com a eurodiputat, mateixa situació en la qual es troben els seus excompanys de govern Toni Comín i Clara Ponsati, que l’acompanyaran en l’esdeveniment.

Un cop confirmada la celebració de l’acte són molts els catalans independentistes que han deixat clara la seva voluntat de ser-hi presents. I els residents a Andorra, entre ells. Per això, la branca del Principat de l’ANC vol facilitar el desplaçament via la contractació d’un autocar. El viatge inclou l’anada i la tornada el mateix dia 29 a un preu de 34 euros per persona. Des de l’agrupació es demana que les inscripcions es facin a més trigar el 15 de febrer i s’indica que, si algú vol més informació, es pot contactar al telèfon 694 545.

Des de l’entitat, es remarca que Puigdemont, Comín i Ponsatí “han de tenir el suport de tots nosaltres”, tot recordant que, malgrat que “no són a la presó”, no per això “tenen una vida còmoda”, ja que “estan privats de llibertat i el que és més dur, de tenir contacte amb els seus familiars”. Per això, es reclama “fer un pas més” i aconseguir que “el molt honorable president i els consellers se sentin acompanyats de tots els que creiem en ells”, tot afirmant que “són la nostra veu arreu del món”.

Comentaris (8)

Trending