L’allargament de la temporada permet a Arcalís vendre els mateixos dies d'esquí que l'any passat

L’estació ordinenca ha tancat el curs amb unes condicions de neu encara molt bones i després d’oferir 22 jornades més del que inicialment s’havia previst

-
-
Arcalís ha tancat la temporada aquest dilluns amb unes condicions de neu que li haurien permès allargar més enllà de les 22 jornades que ho ha fet respecte el que estava previst l’1 de desembre. L’estació ara controlada per Saetde -malgrat que la formalització de l’entrada de la societat encampadana a Secnoa no es farà fins a l’1 de juny- ha clos el curs amb una imatge molt bona i consolidant el seu perfil d’estació andorrana i pràcticament del Pirineu que ofereix uns gruixos i una qualitat de la neu millors i fins més tard. I sort n’ha tingut de l’allargament de la temporada. Gràcies a això ha pogut equiparar els dies d’esquí venuts respecte l’any passat.

Segons les dades oficials anunciades avui per l’estació ordinenca, el camp de neu ha venut la temporada que que ara es tanca 180.000 dies d’esquí. L’any passat, i també segons les dades oficials de Vallnord, Arcalís va vendre 182.000 dies d’esquí. O sia, s’ha estabilitzat després de la caiguda experimentada l’hivern passat respecte de l’anterior. En canvi, s’ha incrementat la facturació especialment per dues raons: les millores en els serveis de restauració i en l’oferta d’activitats d’aventura. De fet, segons diverses fonts, cada vegada més clients opten per, quan pretenen esquiar un dia aïllat, per adquirir directament el forfet d’Arcalís i no agafar el conjunt de Vallnord. Això quan esquien a les valls del nord, òbviament.

El camp de neu controlat per Secnoa i ara també per Saetde consolida la imatge de ser el més longeu d’Andorra i gairebé del Pirineu i augmenta la facturació

En la seva comunicació oficial, Arcalís destaca com de bé ha funcionat el denominat ‘Spring break’, que no és res més que el canvi de data de tancament. Fins a aquest dilluns, darrer dia del curs, l’afegit de temporada ha atret un total de 16.000 persones, inclosos milers de titulars de forfets de temporada Vallnord. De moment no s’ha quantificat el nombre d’esquiadors que ha rebut Arcalís aquests darrers dies que portessin el tiquet global del domini o que procedissin de Grandvalira. 

Durant 22 jornades, els visitants i també els esquiadors de totes les estacions d’Andorra, han pogut gaudir d’una obertura del domini esquiable que s’ha situat cada dia per sobre del 90%. Fins a l’últim moment, les pistes han estat en unes condicions excepcionals. La meteorologia, però, no sempre ha estat aliada. I encara que sempre és ben rebut que nevi, alguns dels episodis de precipitacions més importants de l’hivern s’han donat en cap de setmana, fet que ha impedit que l’estació pogués funcionar a ple rendiment i, en certa manera, d’aquí s’explicaria que els resultats no hagin estat molt millors. 

El bon comportament de serveis com la restauració o les activitats d’aventura permeten fer més caixa tot i quedar lleugerament per sota en dies d’esquí venuts

La temporada, especialment abundant en neu, conclou marcada per un ascens del consum per part de l’usuari, que s’entén per l’aposta de l’estació en favor d’oferir productes molt diversos i amb què els usuaris han vist facilitada la seva estada a pistes. Els forfets Mític o el Cashless, estrenats aquest hivern, són dues mostres de l’agilització aconseguida, que han permès disposar de crèdit al forfet per evitar passar per taquilles i poder pagar tots els serveis del domini. Arcalís ha gaudit també de nombrosos esdeveniment esportius.

Si bé al mes de març es va donar el moment àlgid del calendari d’esdeveniments amb l’albergatge d’èxit d’una nova parada del ‘Freeride World Tour’, Vallnord-Ordino Arcalís ha estat escenari continu de grans actes esportius i festius des del desembre fins aquest abril, en què concerts, els campionats nacionals d’esquí alpí i l’estrena de la cursa Red Bull Home Run Arcalís han estat un incentiu més per gaudir de l’'Spring Break'. Amb tot, el ‘freeride’ ha tornat a ser el principal protagonista amb competicions internacionals com ara la ‘JAM Extreme Freeride World Qualifier’ o ‘El Dorado Freeride Junior Tour’.

-

Relacionat

Pal-Arinsal s’independitza una mica més d’Arcalís i oferirà un forfet de temporada propi
-

Relacionat

La muntanya continua avisant: ara ‘purga de neu’ a la Portella d’Arcalís
El domini esquiable més gran del sud d\'Europa ha fet públics part dels seus resultats de la temporada.

Relacionat

Grandvalira tanca la campanya de neu venent més d’1.800.000 forfets
-

Relacionat

Les estacions tanquen amb facturació rècord (i amb el permís d’Arcalís)

Comentaris

Trending