Pal-Arinsal s’independitza una mica més d’Arcalís i oferirà un forfet de temporada propi

El forfet Vallnord per a tot el curs es mantindrà, però l’estació massanenca oferirà poder esquiar durant tot l’any només a les seves pistes i per un preu al tomb de 150 euros per als residents

-
-
Pal i Arinsal, les dues estacions d’esquí massanenques, oferiran l’any que ve un forfet de temporada individual, independent d’Arcalís, malgrat que aixoplugat en la marca Vallnord. Aquesta serà una de les principals novetats en matèria de productes que oferirà l’estació gestionada per EMAP. El forfet conjunt de Vallnord, ara per ara, no està en discussió. Fonts properes al domini massanenc han assegurat que la decisió ja hauria estat comunicada al seu soci ordinenc i que amb el nou producte qui hi surt guanyant és el client, per a qui s’amplia l’oferta.

La decisió arriba poc després que s’hagi oficialitzat -encara que no formalitzat- l’entrada de Saetde com a soci majoritari de Secnoa, la societat fins ara comunal i que gestiona l’estació d’Arcalís, que amb Pal i Arinsal formen el domini Vallnord. També les darreres setmanes Secnoa va decidir allargar la temporada fins a final d’aquest mes d’abril quan en principi el tancament estava previst per al dia 8. Aquella decisió va ser presa de forma unilateral per la societat ordinenca. Ara, la creació del forfet Pal-Arinsal també ha sigut una decisió individual presa per EMAP.

Fins ara també hi havia la possibilitat de comprar tiquets de dia diferenciats per sectors o altres productes més específics arran de la diferenciació de la política comercial ara fa tres anys

Les fonts consultades han tret ferro a la decisió de la societat massanenca i han assegurat que no es tracta, en absolut, a cap reacció del soci a Vallnord. I que la creació del forfet de temporada del sector massanenc respon a la lògica del mercat. No obstant això, a ningú no se li escapa que l’entrada de Saetde i les decisions preses per Arcalís des que va quedar clar que l’empresa encampadana controlaria Secnoa han tensat una mica les relacions. Secnoa, segons les fonts, estaria estudiant una resposta comercial al nou forfet Pal-Arinsal.

Les fonts properes a l’estació massanenca han assegurat que el nou forfet no té ni l’impacte ni la repercussió que al seu dia, ara fa tres anys, va suposar la decisió que cadascuna de les dues societats integrades a Vallnord farien la seva pròpia política comercial. O en el moment, per la mateixa època, que es van decidir crear els forfets de dia per separat o el forfet de dies no continus. També hi ha altres productes més específics que són clarament diferents en funció del sector. Les fonts consultades no han pogut confirmar el preu que tindrà el nou tiquet de temporada. Però l’han situat, en el cas dels residents al Principat, a l’entorn dels 150 euros.

Comentaris

Trending