L'alcalde de Porta diu que les obres d'un hotel a prop del Pas de la Casa s'iniciaran el 2021

Marius Hugon recorda que està aprovat pel pla d'urbanisme i hi ha l'oposició de grups ecologistes

Una fita fronterera.
Una fita fronterera.
L'alcalde de Porta, Marius Hugon ha dit que les obres de construcció d'un gran hotel molt a prop del Pas de la Casa s'iniciaran l'any vinent. Hi ha l'oposició de grups ecologistes però Hugon recorda que el projecte va ser aprovat pel pla local d'urbanisme i que té assessorament jurídic.

L'hotel ha d'acollir, principalment, esquiadors de Grandvalira i d'estacions del Pirineu francès. Seria de quatre estrelles amb uns mil llits. Hugon, en declaracions a l'Altaveu ha explicat que espera una resposta a la carta que va enviar al president i Copríncep de França, Emmanuel Macron demanant la seva ajuda per aconseguir la copropietat de les 24 hectàrees que, amb la nova delimitació de la frontera, han passat a la parròquia d'Encamp, a la zona del llac de les Abelletes.

La copropietat permetria que l'hotel es pogués abastir de l'aigua del llac. L'actual delimitació fronterera entre Andorra i França va entrar en vigor fa un any.

L'alcalde de Porta s'ha mostrat favorable a la possible construcció d'un aeroport a Grau Roig i d'una connexió ferroviària entre la seva població i el Pas de la Casa. Ha mostrat la seva predisposició a treballar de forma conjunta i a col·laborar amb Andorra.

Comentaris (2)

Trending