L’actor Marc Cartes tindrà la seva estrella al Fener Bulevard

El protagonista del serial diari de TV3 ‘Com si fos ahir’ descobrirà la placa dissabte a les 6 de la tarda

-
-
Marc Cartes formarà part del Bulevard de les Estrelles a partir d’aquest dissabte 16 de novembre. L’actor andorrà, molt popular al territori català, serà el sisè personatge que passarà a formar part del passeig de Fener Bulevard. La descoberta de la placa es farà a les sis de la tarda. Abans que Cartes, han estat els esportistes Cyril Després, Toni Bou i Albert Llovera, i els músics Lluís i Gerard Claret els qui han deixat la seva petjada al carrer Na Maria Pla. 

L’actor andorrà Marc Cartes tindrà a partir d’aquest dissabte la seva pròpia estrella a Fener Boulevard. El Bulevard de les estrelles, una iniciativa conjunta del comú d’Andorra la Vella i de l’Associació de comerciants de Fener Boulevard, vol deixar l’empremta de personatges il·lustres que visiten la parròquia o bé exerceixen d’ambaixadors de la ciutat i del país fora de les nostres fronteres. 

Marc Cartes va néixer el 12 de setembre de 1970 a Andorra la Vella, si bé la seva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment a Catalunya, on viu des que té 17 anys. Hi va anar per treballar d’actor a l’obra teatral ‘Estimat Bruce Springsteen’, de Teresa Vilardell, i ja es va quedar al tomb de Barcelona, malgrat que és evident que sempre ha mantingut el contacte i els vincles amb el Principat. 

Fa 25 anys que és un dels rostres habituals de moltes sèries de Televisió de Catalunya, com ‘Poblenou’ (1994), ‘Laberint d’Ombres’ (1998), ‘Temps de Silenci’ (2001), ‘Ventdelplà’ (2005-2010), ‘Kubala, Moreno i Manchón’ (2011- 2012), o ‘Cites’ (2015). Des del 2017 interpreta l’Andreu, un dels personatges protagonistes del serial diari de TV3 ‘Com si fos ahir’.

Comentaris (2)

Trending