La tempesta complica les comunicacions amb França i provoca el tall de la carretera d'Andorra a Perpinyà

La RN116 estarà tancada a causa d'una esllavissada per una durada indeterminada a l'altura de Vilafranca de Conflent

L'esllavissada a la RN116.
L'esllavissada a la RN116.
La tempesta Glòria també afecta les zones de França més pròximes a Andorra i la circulació és molt complicada, especialment pels camions que tenen prohibit o amb limitacions el pas a moltes de les carreteres. La RN116 que va d'Andorra a Perpinyà per Puigcerdà està tancada des de dimecres en els dos sentits de la marxa a causa d'una esllavissada.

El tancament a l'altura de Vilafranca de Conflent és per una durada indeterminada. Aquest dijous s'ha habilitat un pas alternatiu per les carreteres departamentals 27 i 47 per la població de Codalet. Aquest tram es va tardar els passats mesos d'octubre i de novembre per unes obres.

Hi ha restriccions de trànsit a l'Arieja i als Pirineus Orientals. Els camions no poden circular a la RN20 entre Foix i Ur i per la RN 320 i 22 d'accés a Andorra. La RN320 està tancada a la circulació de tots els vehicles entre la Croisade i Portè. Les autoritats franceses recomanen seguir les informacions a les xarxes socials abans de fer el viatge perquè poden canviar les condicions climatològiques i l'estat de la xarxa viària.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending