La seguretat social cobrirà alguns tractaments psicològics a partir del segon semestre d’any

El ministeri de Salut està negociant amb el col·legi professional quins processos assistencials s’inclouran en la cartera de serveis que finança la CASS

-
-
Alguns tractaments psicològics seran coberts per la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) una vegada estigui vigent la nova cartera de serveis. El ministeri de Salut, segons fonts properes al Col·legi de Psicòlegs, treballa amb la idea de poder tancar dita cartera abans de l’estiu, amb la qual cosa durant el segon semestre de l’any podria començar a fer-se efectiva la cobertura social d’aquells tractaments que es considerin.

Fa molt temps que el Col·legi de Psicòlegs reclamen que els seus serveis siguin finançats per la seguretat social. Darrerament la petició ha tornat a fer-se visible. En aquest sentit, les fonts consultades han assegurat que és clar que hi haurà alguns processos assistencials que tindran cobertura pública, però que l’assistència psicològica en general no serà inclosa en la cartera de serveis.

Les fonts consultades han assegurat que justament ara el que s’està analitzant, fins i tot negociant, és quins són els processos assistencials que s’acaben incloent en la cartera de serveis. Són aquests serveis els que acaba finançant la CASS. Si antiga és la demanda dels psicòlegs, més antiga és encara la necessitat de la fixació del catàleg de prestacions que han de ser cobertes per la seguretat social.

 

Comentaris (5)

Trending