Les rutes del bus tornen aquest dilluns a la normalitat a la zona del carrer de les Canals

El comú ha hagut de suprimir aquest diumenge diverses parades a la zona alta de l’avinguda Meritxell i espais annexos

-
-

El comú d’Andorra la Vella s’ha vist obligat a suprimir diverses parades d’autobús de la part alta de l’avinguda Meritxell i zones adjacents aquest diumenge. Però aquest dilluns ja operarà la normalitat. Rere d’aquestes modificacions hi havia les obres de reparació de la fuita d’aigua que va afectar ahir al vespre un transformador subterrani de FEDA que va deixar 150 clients sense llum durant més de nou hores. El transformador ja està en marxa després d’haver quedat inundat. Una altra cosa és el causant de la fuita.

Mentre han durat el gros dels treballs que s’han hagut de fer, i que per ara ja s'han finalitzat en la seva majoria però no del tot (el punt exacte de l’avaria és al número 4 del carrer de les Canals de la capital), s'han anul·lat temporalment les parades de bus de l'avinguda Meritxell, 30; la plaça Guillemó; i l’avinguda Príncep Benlloch, 30 i 86. 

Les parades de bus de Prat de la Creu (al número 36 i enfront de l'edifici comunal de noves dependències) funcionen amb normalitat i han estat una bona alternativa per als usuaris de la zona. I ho continuaran sent aquest dilluns si al punt del migdia s'han de tornar a fer actuacions a la zona afectada per la inundació. El comú té intenció d’actualitzar la informació aquest dilluns al matí. Es poden seguir les comunicacions que la corporació facilita a través de les xarxes socials.

Comentaris

Trending