La propietat de l'hotel Pol comença les obres de reforma

El primer pas ha estat buidar l'immoble dels mobles i altres andròmines que hi havia a l'interior

-
-
L'emblemàtic hotel Pol de l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria canviarà de cara ben aviat amb les obres de reforma. Durant els darrers dies s'ha buidat de mobles i altres estris que s'han anat deixant en un gran contenidor a la porta de l'establiment. L'hotel va ser adquirit per la família Cachafeiro.

Encara no ha trascendit si l'edifici es destinarà a apartaments o a residència d'estudiants, com s'havia especulat, ja que és just al davant de la Universitat d'Andorra. Des de diversos sectors i especialment durant la darrera campanya de les eleccions comunals de Sant Julià de Lòria es va demanar la creació d'una residència ja que cada vegada són més els estudiants estranger que escullen aquest centre educatiu per a cursar els seus estudis superiors.

Les reformes van a càrrec d'una empresa d'Encamp que es dedica també a l'edificació, al manteniment, i a la fusteria. La família Cachafeiro va adquirir l’immoble per 3,3 milions d'euros en una negociació amb Crèdit Andorrà, que se l’havia quedat producte d’un embargament i després que les dues subhastes convocades quedessin desertes. 

 La parcel·la i l’immoble, construït originàriament el 1931 i que va ser reformat més de mig segle després. L'edifici de 800 metres quadrats de superfície té set plantes i està inclòs dins la unitat d’actuació de sòl urbà consolidat i classificada com a zona urbana contínua d’intensitat 1, on s'hi pot construir amb més alçada. El darrer pis era l'habitatge dels propietaris, un àtic duplex. L'hotel tenia 70 habitacions i és un bocí d'història d'Andorra.

 

Comentaris (4)

Trending