La policia sanciona 88 motoristes

Fa 508 controls durant la campanya de seguretat en el trànsit

L'objectiu de la campanya és reduir la sinistralitat de les motos
L'objectiu de la campanya és reduir la sinistralitat de les motos
La policia ha sancionat un total de 88 motoristes durant la campanya de seguretat que s'ha dut a terme entre el 13 i el 31 de maig. Els agents han controlat 508 conductors, dels quals el 17,32% han infringit 106 articles del codi de la circulació. N'hi ha 33 que no han respectat la senyalització horitzontal, 22  que no duien el rebut d'assegurança malgrat tenir-lo i 22  més que no disposaven del segell de la ITV en vigència. La policia ha fet aquest dimarts el comunicat de balanç de la campanya.

Durant la campanya de circulació adreçada als conductors de vehicles tipus motocicletes, realitzada del 13 al 31 de maig, els agents de policia han controlat 508 conductors de motos, dels quals 88 han estat sancionats per infringir un total de 106 articles del codi de la circulació relacionats.

Hi ha 33 sancions per no respectar la senyalització horitzontal

Això comporta un 17’32 % de conductors sancionats respecte als controlats. N'hi ha 33 que no han respectat la senyalització horitzontal, 22  que no duien el rebut d'assegurança malgrat tenir-lo i 22  més que no disposaven del segell de la ITV en vigència. Hi ha sancions també per pneumàtics en mal estat, circular sense llum d'encreuament o no portar el casc ben cordat. En l'anterior campanya (abril-maig 2018) es van sancionar el 14% dels conductors controlats.

La campanya tenia com objectiu incidir en que els vehicles tipus motocicletes, circulin per les vies publiques en bones condicions tècniques i administratives, i detectar els comportaments imprudents dels conductors, amb l'objectiu final d'intentar reduir en nombre d'accidents amb implicació directa d'aquests vehicles.

La policia ha fet aquest dimarts el comunicat de balanç de la campanya i afegeix que fa públiques les dades  en el marc de la seva política de reducció de la sinistralitat per tal de garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants. Els agents que han participat en la campanya també han incidit, en el moment de controlar els motoristes, en la necessitat de corregit determinades actituds o comportaments indeguts durant la conducció.

Etiquetes

Comentaris

Trending