La policia sanciona 20 motoristes per no portar el rebut de l'assegurança

S'han fet 426 controls durant la campanya adreçada als conductors de motocicletes i ciclomotors

-
-
La policia ha imposat 46 sancions durant la campanya de control als conductors de motocicletes i ciclomotors que s'ha fet dels dies 5 al 18 d'aquest mes. La xifra suposa un 11% de conductors sancionats respectes als controlats. La infracció més freqüent, amb 20 casos, ha estat no portar el rebut d'assegurança i tot i disposar d'ell. S'han fet 426 controls.

Els conductors sancionats han infringit 56 articles del Codi de la circulació i la majoria de les sancions (44) estan relacionades amb deficiències tècniques i/o administratives, com conduir sense portar el rebut de l'assegurança. Hi ha divuit sancions per no tenir l'adhesiu de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en vigor; quatre per presentar tubs d'escapament lliures, incomplets, deteriorats o models no previstos pel fabricant; una per no presentar el permís de circulació malgrat tenir-lo i una altra per no tenir la categoria del permís que correspondria. També s'han interposat dotze multes per imprudències o infraccions, quatre per fer avançaments indeguts, i vuit per no respectar la senyalització horitzontal.  

La policia recorda, en un comunicat, que la campanya tenia com a objectiu incidir en què aquests vehicles circulin per les carreteres en bones condicions tècniques i administratives, i detectar els comportaments imprudents dels conductors, amb l'objectiu final d'intentar reduir el nombre d'accidents en què hi hagi implicats una motocicleta o ciclomotor.

Etiquetes

Comentaris

Trending