Un detingut per la crema d’un tot-terreny en un aparcament a tocar del Comunal

L’avís s’ha donat poc després de les dues de la matinada i les flames han calcinat de manera pràcticament completa el vehicle

-
-
La policia investiga les circumstàncies en què s’ha produït l’incendi que ha cremat pràcticament del tot un tot-terreny (de la marca Land Rover) que aquesta matinada estava estacionat en un aparcament de l’avinguda Salou d’Andorra la Vella, a tocar de l’Estadi Comunal. Per aquests fets hi ha una persona detinguda, un resident que per ara mai no havia donat problemes. L’avís s’ha donat poc després de les 2 de la matinada i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius del cos d’ordre, del servei de circulació i de bombers.

Els agents de l’equip d’extinció d’incendis no han pogut fer gran cosa més que apagar les flames, que han calcinat, però, la pràctica totalitat del vehicle. L'incident no ha causat cap ferit, però els agents que s'han desplaçat fins als llocs dels fets han acabat detenint una persona, pràcticament al mateix moment que les flames eren vives, ja que es trobava en les immediacions del lloc on han ocorregut l'incident i la seva actitud ha fet sospitar que tenia relació amb el succés.

Per ara, no se sap quina hauria estat la motivació que hauria portat presumptament l'home a calar foc al vehicle, que ja tindria força anys. El detingut, a priori, no té cap relació amb el tot-terreny, la calcinació del qual, segons els investigadors, no hi ha dubte que ha estat provocada. Durant el matí es continuaran fent diligències per mirar d'aclarir les circumstàncies del cas. Una vegada es contacti amb el propietari del vehicle s'espera poder treure una mica més l'entrellat del fet, a no ser que es tracti d'una bretolada estricta.

En relació amb el mateix detingut, s'investiga si l'home està relacionat amb els desperfectes que s'ha ocasionat, també suposadament de matinada, al càmping Valira, en què algunes de les seves instal·lacions, que queden també a tocar d'on ha cremat el vehicle, han aparegut amb vidres trencats aparentment a cops de roc. La principal hipòtesi és que tot és autoria de la mateixa persona, però la investigació oberta ho ha de permetre confirmar. En tot cas, les evidències és que algú s'ha colat a l'interior del càmping.

Comentaris (1)

Trending