La policia imposa deu sancions en la campanya a l'entorn de les escoles

Set d'elles han estat per circular sense el distintiu de la ITV en vigència

-
-

La campanya de controls de la policia coincidint amb l'inici del curs escolar per detectar el transport incorrecte d’infants, i conscienciar els conductors en la necessitat de corregir determinades actituds indegudes al volant s'ha tancat amb deu infraccions en els 70 controls realitzats. No hi hagut cap sanció per deixar el vehicle amb el motor en marxa o circular amb els pneumàtics en mal estat.

 

S'han posat set sancions per circular sense el distintiu de la ITV en vigència, i tres per transportar persones en llocs no previstos o de forma indeguda. També s'han imposat sancions per temes aliens als de la campanya com conduir un vehicle amb matrícula andorrana amb un permís estranger (6), no presentar el rebut de l'assegurança malgrat tenir-lo (5) o no respectar la senyalització horitzontal (4).

Altres sancions han estat per circular sense portar el cinturó de seguretat cordat, no presentar el carnet de conduir tot i tenir-lo o conduir amb el permís caducat.

La campanya a l'entorn de les escoles i centres educatius s'ha fet entre el 9 i el 22 d'aquest mes i la difusió de les dades forma part de la seva política de reduir la sinistralitat a les carreteres i garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending