La policia busca sense treva el reaparegut ‘lladre de rellotges’

Especialistes en delictes contra el patrimoni posen en marxa un operatiu per intenta ‘caçar’ un individu que l’1 d’octubre va robar en una joieria d’alta gama i els darrers dies hi hauria tornat

-
-
El ‘lladre de rellotges’ hi ha tornat. L’home que l’1 d’octubre va pispar un rellotge d’una joieria d’alta gama de l’avinguda Meritxell hauria reaparegut els darrers dies. D’aquí que la policia hagi posat en marxa un operatiu per intentar ‘caçar’ l’individu, de pell molt morena i que parla amb accent mexicà o similar. Després del ‘cop’ del primer d’octubre, i durant algunes hores, es va intensificar la recerca del sospitós. En no donar resultats l’operació, es va donar per fet que l’home ja hauria aconseguit tocar pirandó del país.

Aquest dilluns, però, una altra joieria també de l’eix comercial per excel·lència del país hauria denunciat la sostracció d’un rellotge d’un valor important. En el primer cas, es va xifrar en uns 30.000 euros el cost del rellotge que l’home va aconseguir endur-se. Aparentment, l’individu es mou amb molta professionalitat i discreció. Fa veure que s’interessa per diversos productes i de cop i volta, sense que el dependent que l’atén se n’adoni, en fa desaparèixer un. Aquest dilluns el ‘modus operandi’ hauria estat el mateix. El fets denunciats haurien ocorregut poc després del migdia.

La policia treballa a partir dels fotogrames recuperats de les imatges captades per les càmeres de seguretat de les joieries que han rebut la visita de l’home. Les fotografies no deixen cap lloc a dubte que es tracta del mateix individu tant el que hauria protagonitzat el furt del dia 1 d’octubre com el que hauria sostret un altre rellotge aquest dilluns. Els agents de l’àrea de delictes contra el patrimoni del cos d’ordre estan mirant d’aclarir si el sospitós ha pogut estar allotjat o estar allotjat encara en algun establiment hoteler del Principat.

Etiquetes

-

Relacionat

La policia ‘dóna per perdut’ el lladre del rellotge
-

Relacionat

Dispositiu de recerca d’un home que ha pispat un rellotge d’alta gama en una cèntrica joieria de luxe

Comentaris

Trending