La policia ‘busca’ el pilot de motos Maverick Viñales per una alarma

La societat que té al Principat hauria comès una infracció i com que el cos no li pot comunicar personalment la notificació ho fa a través del BOPA

-
-
La policia ‘busca’ a través del BOPA el pilot de Moto GP Maverick Viñales, establert al Principat des de fa alguns anys. Com a titular de l’empresa MV Unit 25, el director de la policia, Jordi Moreno, li voldria comunicar la resolució d’un expedient sancionador que es va incoar a l’esmentada societat en relació a una qüestió vinculada al soroll que fa una alarma. Com que suposadament no es pot notificar la sanció de manera personal, la policia ho fa via BOPA.

L’avís s’ha publicat al butlletí d’aquest dimecres i en ell s’hi recorda que l’interessat, és a dir, Viñales, “disposa d’un termini de 8 dies hàbils per personar-se a les dependències del departament de policia, a fi de procedir a la notificació en persona d’aquest acte, i en cas de no fer-ho, es considerarà que la notificació ha estat correctament efectuada”. L’empresa del pilot hauria comès “una infracció al Decret dels Veguers de data 15-12-1982, sobre sistemes d’alarma proveïts de dispositius sonors”.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending