La plaça de The Cloud esborra les lletres

Les de la façana que dona a l'avinguda Meritxell seran substituïdes per un jardí vertical

-
-
Les lletres que es van instal·lar a la façana que dona a l'avinguda Meritxell a a plaça que havia d'acollir l'edifici The Cloud a Andorra la Vella s'han fet lletges i en algunes, el color blanc original s'ha anat combinant amb el negre. La instal·lació va ser inaugurada el passat desembre i, set mesos després, està ben atrotinada i condemnada a desaparèixer perquè serà substituïda per un jardí vertical. Mentrestant, el futur del terreny ocupa consellers, ministres i la cònsol major d'Andorra la Vella.

El mes de desembre eren lletres de grans dimensions tridimensionals, algunes de les quals, composaven la paraula 'Andorra'. Ara ja semblen gargots per la pluja o la humitat. El color negre s'ha anat afegint o substituint al blanc original. El muntatge ha estat un dels atractius de la instal·lació juntament amb unes lletres de gran mida situades per la zona, que s'il·luminaven del color corporatiu d'Andorra Telecom quan es fa fosc. Tanmateix, el terreny compta amb un llac artificial de poca profunditat i un pont. Mentre les lletres s'han fet lletges i se'n van, els polítics fan un debat sobre el futur del terreny que viu unes obres de remodelació al seu voltant.

A la sessió de control al Govern de dijous passat, el conseller socialdemòcrata, Jordi Font va expressar la seva preocupació per les inversions que hagi pogut fer a l'espai el comú d'Andorra la Vella. Divendres, durant la recepció a l'ambaixada francesa amb motiu de la festa nacional, la cònsol major de la capital. Conxita Marsol va voler deixar clar que "el comú no ha fet cap despesa en l'espai d'Andorra Telecom a banda d'un jardí vertical i que hem invertit diners però en adequar els carrers adjacents". Precisament el jardí vertical ha de substituir unes lletres que amb set mesos no hauran servit ni per a un microrelat.

El cost del jardí estarà al voltant dels 50.000 euros perquè, entre altres coses, la corporació no estava massa contenta amb la façana de les lletres. Hi ha un conveni per sis anys entre el Govern i el comú d'Andorra la Vella per a l'ús de la parcel·la. Si s'ha de resoldre abans Marsol creu que es podrà fer amb tranquil·litat

 


 

Comentaris (5)

Trending