La passarel·la d'Andorra la Vella podria portar el nom de Rosa Ferrer

El proper estiu s'inaugurarà l'equipament que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall

Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall
Recreació de la passarel·la que connectarà la plaça del Poble i el carrer de la Vall
Govern ha anunciat que les obres per a la construcció de la passarel·la començaran ben aviat. El treball ha estat adjudicat per 631.900 euros i es preveu que en sis mesos estigui finalitzat. L'equipament serà una nova via de comunicació per als vianants amb el barri antic de la capital des de la plaça del Poble.

La passarel·la podria portar el nom de Rosa Ferrer, l'advocada i política, que va morir víctima d'un càncer als 57 anys, el passat 11 de febrer. Un gest que recordaria a una de les polítiques més actives del país i membre fundadora del Partit Socialdemòcrata.

La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha remarcat que "serà un punt més d'atracció de la zona. L'obra ha estat adjudicada per un import de 631.986,64 euros a l'empresa Construccions Modernes. El termini d'execució previst per al pas elevat és de 6 mesos, per tant, ben aviat es començarà a construir per tenir-lo llest per a l'estiu vinent. Tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres. A més, la infraestructura incorporarà un mirador amb vistes laterals, vidre trepitjable a terra, enllumenat públic i ornamental. ". 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending