La Massana avança el pagament als proveïdors

El comú ha liquidat sense esgotar el termini legal de 60 dies factures amb venciment fins al maig per un import superior a 690.000 euros per injectar liquiditat a les empreses

L'edifici del comú de la Massana.
L'edifici del comú de la Massana.

El comú de la Massana ha pagat a tots els proveïdors que tenien factures pendents amb venciments fins a final de maig. Des de la corporació s’ha optat per avançar aquests diners amb l’objectiu d’injectar liquiditat a les empreses davant de la crisi provocada per l’expansió del coronavirus.

Així s’ha informat mitjançant un comunicat, on s’indica que “s’ha pagat a la vista a tots els proveïdors que havien presentat les corresponents factures”. Aquesta mesura s’ha fet sense exhaurir el termini legal, que està fixat a 60 dies.

De moment, s'han fet dues trameses de pagaments de venciments a finals de maig. L’import d’aquestes factures ascendeix a més de 690.000 euros.

Des del comú s’apunta que aquells proveïdors que encara no hagin presentat les seves factures poden enviar-les al correu finances@comumassana.ad per agilitzar la seva tramitació i pagament. Aquestes es pagaran un cop estiguin validades i fiscalitzades, sense més dilació.

Etiquetes

Comentaris

Trending