La manca de documentació obliga a retirar el nou conveni amb la Clínica Sant Vicenç d’Enclar

La CASS ja no debatrà fins al 17 de desembre l’aprovació de l’acord que ha de facilitar l’aterratge d’Albert Font al consell d’administració de la parapública

-
-
De moment no hi ha nou conveni entre la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) i la Clínica Sant Vicenç d’Enclar. De ben segur que hi serà, perquè hi ha interès per totes dues parts, especialment per la parapública. Però les presses han obligat a deixar sobre la taula l’acord que es pretenia que s’aprovés en el consell d’administració d’aquest dimecres. La manca de documentació ha fet, segons fonts governamentals, que finalment s’hagi deixat sense efecte el debat que es pretenia tenir.

En principi, segons les fonts governamentals consultades, el nou conveni negociat faria que l’aportació pública en el finançament de les prestacions que ofereix el centre sociosanitari es rebaixaria. No hi ha detalls, però. Justament, la manca de detalls han fet que molts dels integrants  del consell d’administració -les fonts no han pogut concretar quants- haurien reclamat que s’ajornés la votació. Hi havia tant interès i tanta pressa per tancar la negociació per poder presentar com a membre del futur consell d’administració el metge i soci de la clínica Albert Font que la documentació necessària sobre l’acord no ha arribat a temps.

I el consell d’administració no hauria volgut votar a cegues, segons que han informat fonts governamentals, que han assegurat que ara per ara no es preveu pas dur a terme cap reunió extraordinària de l’òrgan de màxima direcció de la parapública. Així, la propera reunió del consell d’administració no està prevista fins al 17 de desembre. Es preveu que llavors es pugui aprovar el conveni, sempre que s’hagi tramès la documentació necessària. Tot i la retirada del punt aquest matí, això no invalida ni de bon tros que s’acabi designant Font membre de la CASS i futur president.

De presidents, presidenta en aquest cas, també se n’ha parlat aquest matí a la CASS. I com inicialment estava previst, i no hi ha hagut cap sorpresa, ha sortit escollida de manera provisional Carla Guerrero, l’única representant del Govern que continuarà en el futur consell d’administració. La seva candidatura ha estat la única i segons les fonts governamentals consultades, l’ha presentat Jean-Michel Rascagneres, el president sortint sí o sí i màxim interessat en deixar el càrrec. La resta de la reunió celebrada avui hauria estat de pur tràmit.

Etiquetes

Comentaris

Trending