La guàrdia civil localitza un hivernacle de marihuana a Alàs i Cerc tot buscant una plantació a prop de la duana

Arran de la investigació i la troballa s’ha detingut un jove de 24 anys resident a l’Alt Urgell que va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant el jutge de guàrdia de la Seu

-
-

La guàrdia civil ha descobert vint plantes de marihuana a Alàs i Cerc després de rebre una informació que situava una plantació a tocar de la duana de la Farga de Moles. Feia mesos que els agents del cos uniformat espanyol estaven al cas de la possible existència del criador de ‘maria’. Finalment dimarts es va localitzar l’hivernacle en un lloc proper a Alàs i Cerc. Com a autor d’un delicte contra la salut pública va ser detingut un jove veí de l’Alt Urgell de 24 anys que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

La localització es va dur a terme vers la 1 del migdia de dimarts, quan efectius de la guàrdia civil de la comandància de Lleida especialitzats en l’anàlisi i la investigació fiscal i destinats a la duana de la Farga de Moles juntament amb components de la policia judicial de la Seu d’Urgell van descobrir i comissar un total de 20 plantes de marihuana de mida mitjana. A més a més, també van trobar en el mateix hivernacle productes per al cultiu de les plantes. La investigació es va iniciar a mitjan d’any quan els agents van tenir coneixement d’una plantació de ‘maria’ en les immediacions de la duana.

El detingut respon a les inicials S. R. G. i va ser acusat d’un delicte contra la salut pública per cultiu i elaboració de droga. El titular del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell va deixar en lliberta amb càrrecs el jove després que prestés declaració. Mentrestant, els efectius policials continuen ampliant les diligències que, quan estiguin completades, seran entregades al jutjat.

Etiquetes

Comentaris

Trending