La fiscalia reclama més presó per a l’home que en va apunyalar l’altre en una gasolinera

Tribunal de Corts ha condemnat inicialment l’acusat a quatre anys de reclusió, dels quals tres serien ferms; la defensa també ha recorregut la sentència

Empresonat \'l\'agressor de la gasolinera\', un andorrà amb un llarg historial de drogues i contraban
Empresonat \'l\'agressor de la gasolinera\', un andorrà amb un llarg historial de drogues i contraban
Tant la fiscalia com la defensa han recorregut la sentència del Tribunal de Corts que condemna a quatre anys de presó, tres dels quals ferms, l’home que l’últim dia de maig del 2017 va apunyalar el seu suposat ‘camell’ en una gasolinera de la Margineda arran d’una discussió pels deutes que tenia contrets l’un amb l’altre pel subministrament de la droga. El ministeri públic reclama més presó per al processat, multireincident en qüestions d’estupefaents.

Els fets principals serien constitutius d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. I per aquest episodi l’agressor està empresonat des d’un parell de dies després del succés, després que fos detingut a la mateixa benzinera on hi va haver la batussa. L’acusat, que va reconèixer l’addicció a la cocaïna que va fer que el Tribunal de Corts la tingués en compte com a atenuant, va clavar unes tisores que va explicar que duia habitualment al cotxe en diverses parts del cos de la víctima, que li reclamava un deute al primer.

El ministeri públic reclamava inicialment set anys de presó. I és el que insisteix demanant en el moment de fer el recurs. De la seva banda, la defensa, que va mantenir durant el judici que l’home havia actuat en defensa pròpia en començar l’altre implicat a colpejar-lo, i que va remarcar que no va actuar de manera premeditada, va sol·licitar al seu dia que la pena en cap cas no superés l’any i mig de presó. Segons les fonts consultades, ara la petició de la defensa seria similar, demanant que no s’imposi una condemna superior a la ja complerta. El judici davant la sala penal del Tribunal Superior s’hauria de celebrar durant el mes que ve.

Comentaris (1)

Trending