La delegació andorrana als mundials Special Olympics torna amb dotze metalls

Els atletes han finalitzat aquest dijous la seva participació als campionats d’Abu Dhabi fent un balanç molt positiu de l’experiència 

L'equip de bàsquet (Alberto Morales, David Ramon, Ramón Sabio, Gerard Amat, Cristian De Sousa, Marc Villarrubla, Enric Adran, Marc Llorach, Rubén Lopez) ha assolit la medalla de plata.
L'equip de bàsquet (Alberto Morales, David Ramon, Ramón Sabio, Gerard Amat, Cristian De Sousa, Marc Villarrubla, Enric Adran, Marc Llorach, Rubén Lopez) ha assolit la medalla de plata.
La delegació andorrana que ha participat els darrers deu dies en els campionats mundials Special Olympics que s’han celebrat a Abu Dhabi ha tancat aquest dijous la seva participació amb un total de dotze metalls, la plata assolida en bàsquet ha estat una de les darreres del grup, i diverses condecoracions de participació. El conjunt d’atletes tornen aquest divendres cap al Principat amb la satisfacció del deure complert i, sobretot, d’haver viscut una experiència molt enriquidora i inoblidable.

Els esportistes andorrans han aconseguit dues medalles d’or (Coraima Parrilla en 50 metres lliures de natació i Joan Barrera en bocce), set plates (Nadia Roser, Rubén Prior i Javi Sánchez en judo; Leticia Jales en bocce i el duet Jales-Barrera també en bocce; Nadia Naudi en bàdminton; i l’equip de basquetbol); i tres de bronze (Aina Barón en 50 metres lliures de natació; Nelson Gonçalves en 400 metres i Sergi Cuberes en 100 metres, tots dos, d’atletisme). La delegació torna també amb diverses medalles de participació, que són les que reben aquells esportistes que queden, en la final de la seva competició i categoria, entre el quart i el vuitè lloc.

Fonts de la delegació andorrana han ressaltat l’excel·lent organització que han fet els responsables del campionat a la capital dels Emirats Àrabs i el bon comportament de tots els esportistes de la delegació. També han ressaltat l’emotivitat viscuda pels atletes, més enllà dels moments concrets de les seves proves, més encara si han aconseguit places distingides, durant les magnífiques cerimònies inaugural i de clausura.

D’altra banda, familiars dels nois i les noies que han estat competint a Abu Dhabi han mostrat la seva indignació per la poca repercussió que s’ha donat al Principat a la participació dels esportistes en els mundials Special Olympics i la poca atenció rebuda per part de les administracions alhora que han remarcat que tampoc no cal que ara, al seu retorn, se’n faci una utilització electoralista.

Etiquetes

Comentaris

Trending