Dues defuncions aquest dimecres eleven a 25 les morts pel Covid-19

Aquest dimecres s’ha tingut notícia de quatre positius entre els residents del Cedre que estaven fins ara a la planta dels no afectats pel virus

-
-
Les defuncions de dos padrins, un home i una dona,  durant la tarda d'aquest dimecres ha elevat fins a 25 les persones que malauradament han perdut la vida arran del Covid-19 o què, com a mínim, han mort havent estat infectats per aquest virus que continua fent estralls arreu del món. La gent gran continua sent, amb diferència, la comunitat més afectada per un coronavirus que estaria arribant a una primera fase d’estancaments de casos al país.

Les darreres víctimes pel coronavirus han estat exitus a l’hospital, com a mínim l'última d'elles estava ingressada a l'UCI. El primer dels difunts per ordre cronològic d'aquesta tarda tenia 87 anys i la previsió de les autoritats sanitàries és que sigui incinerat en la més estricta intimitat aquest dijous. Les fonts consultades, però, no han sabut precisar si aquestes noves defuncions tornen a estar relacionada amb algun dels centres sociosanitaris del Principat, que són els que més estan patint les conseqüències de la pandèmia. Especialment al Cedre, on s’ha adequat una planta de tractament assistencial i hospitalari per a afectats de la malaltia.

Proves a tots els residents del Cedre

De fet, les darreres hores, segons fonts consultades, s’han tingut notícies de quatre resultats positius més entre interns de la quarta planta, aquella on en principi hi fan vida les persones usuaris del Cedre que estan totalment sanes. Fonts properes a familiars d’usuaris del centre sociosanitari públic han explicat que s’haurien fet els darrers dies proves a tots els padrins malgrat que no presentessin símptomes.

Els quatre nous casos positius s’haurien aïllat a la cinquena planta. Les fonts consultades han explicat que, molt possiblement, les proves als interns s’haurien fet després que una sanitària que atenia la planta on hi ha interns els padrins aparentment sans hauria acabat donant positiu a la malaltia, fet que hauria provocat un altre focus de tensió.

Comentaris (7)

Trending