La Creu Roja fa 98.000 serveis sociosanitaris en deu anys

L'entitat compta amb dos nous vehicles que han tingut un cost aproximat d'uns 50.000 euros cadascun

El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol explica al ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy les característiques dels vehicles.
El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol explica al ministre d'Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy les característiques dels vehicles.
L'àrea de Transport Sociosanitari de la Creu Roja Andorrana ha fet prop de 98.000 serveis en els darrers deu anys que han beneficiat 2.362 usuaris.  L'entitat ha presentat aquest dilluns els dos nous vehicles que ha incorporat al servei i que han tingut un cost de 50.000 euros cadascun. Una de les principals característiques és que incorporen el sistema 'Rollibox' per al muntatge i fixació de les cadires. La Creu Roja compta actualment amb sis vehicles.

El president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol, ha destacat la tasca de l'àrea de Transport Sociosanitari de la Creu Roja Andorrana que amb els seus mitjans tècnics i humans ha fet prop de 98.000 serveis (97.676) en els últims deu anys. Els usuaris són persones que, per causes mèdiques i/o socials, han requerit d'un transport adequat a les seves necessitats per accedir als centres sanitaris o als recursos i equipaments sociosanitaris.

En els darrers deu anys han estat 2.362 usuaris. Pol ha presentat els dos nous vehicles Mercedes Sprinter que s'han incorporat al servei i que han tingut un cost de 50.000 euros cadascun. L'adquisició ha estat possible gràcies a l'aportació que fa Andorran Banking de 30.000 euros cada cinc anys.

Els dos vehicles incorporen el sistema alemany 'Rollibox' per al muntatge i fixació de les cadires que també permet incorporar i extreure els reposacaps de manera independent sense afectar la resta de l'estructura del seient. Una altra novetat que incrementa la comoditat i la seguretat per a l'usuari rau en els ancoratges que s'autoajusten automàticament seguint les indicacions del passatger. El cap de l'àrea de Logística, Prevenció, Socorrisme, Formació i Emergències de l'entitat, Quim Fenoll, ha explicat que fa temps "que s'aposta per un sistema polivalent de serveis".

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending