La commoció per la mort del jove jugador de l’Inter d’Escaldes arriba al Perú

Marcelo Ruiz, que com la seva mare, tots morts arran de l’incendi de Carlemany serà incinerat avui, era un seguidor acèrrim de l’Universitario de Deportes

-
-
La commoció per la mort del jove lateral esquerre de l’equip cadet de l’Inter d’Escaldes Marcelo Ruiz ha arribat al Perú, el seu país d’origen. El club del qual era un acèrrim seguidor, l’Universitario de Deportes, ha expressat les darreres hores el seu condol per la defunció del jove futbolista que, com la seva mare, va morir arran de la intoxicació soferta a causa de l’incendi que hi va haver dissabte passat en un edifici de l’avinguda Carlemany.

El fet que l’Inter d’Escaldes es fes ressò de l’afició que Marcelo sentia pel club de Lima, la ciutat on el futbolista desaparegut havia nascut el 8 d’abril del 2004, va transcendir fronteres i el conjunt conegut com de ‘La U’ o merengue va piular un missatge a les xarxes socials tot lamentant la defunció del noi, de qui destaquen que era “un gran aficionat” del club, un dels que més tirada té al país i que sempre ha jugat a la primera divisió peruana.

El fet que en les xarxes socials de l’Universitario de Deportes es difongués el condol per Marcelo Ruiz ha comportat que diversos mitjans de comunicació del Perú, i especialment de la capital Lima, hagin recollit la informació. El noi, com la seva mare, seran incinerats aquest dissabte després que s’hagin practicat totes les proves forenses pertinents. La certificació de la defunció de la dona, de 42 anys, es va donar dimarts; mentre que el noi, de 16 anys, va acabar morint dijous.

 

Comentaris

Trending