La cantant ‘resident’ Mónica Naranjo encén les xarxes amb un nu explosiu a Instagram

L’artista, que des de fa temps fa estades al Principat, ha celebrat l’arribada del bon temps amb un posat sense roba just una setmana després d’anunciar la seva segona separació

Comentaris

-
-
Just una setmana després d’anunciar la seva segona separació, la cantant catalana Mónica Naranjo ha aixecat una revolada més que notòria a les xarxes socials gràcies (o per culpa) a un posat explosiu que mostra al seu perfil d’Instagram. Es dóna el cas que l’artista, nascuda a Figueres fa 44 anys, té una llarga vinculació amb el Principat. Des de fa molt temps fa estades a un pis a Ordino que ja va compartir al seu dia amb el seu primer marit.

La fotografia que ha generat tot el rebombori és un nu integral estirada en el lloc on suposadament Naranjo estaria passant les vacances, amb una muntanya al fons. L’únic text que ha afegit la cantant d’acompanyament de la fotografia és el hashtag #Summer2018. Amb una mica menys de mig milió de seguidors, l’Instagram de l’artista empordanesa ha tret fum de seguida. En menys d’un dia havia superat els 50.000 ‘m’agrada’ alhora que hi han centenars de comentaris, més o menys respectuosos, però que farien pujar els colors a més d’un i d’una.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending