La candidatura del PS de la capital aposta per l’Espai de l’emprenedor, el coneixement i la innovació

Carmona diu que Andorra la Vella optimitzarà les instal·lacions “posant la parròquia al servei dels ciutadans”

González, Baró i Carmona, aquest dimecres a Andorra la Vella.
González, Baró i Carmona, aquest dimecres a Andorra la Vella.
La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella es compromet a optimitzar els espais i infraestructures públics. Així per exemple, proposa la creació de l’Espai de l’emprenedor, el coneixement i la innovació, que s’ubicaria a la les dependències que el comú té a la plaça Lídia Armengol, amb la sala Àgora com a centre neuràlgic. Es tracta de portar el concepte d’àgora de l’antiga Grècia a Andorra la Vella i als temps actuals, ha explicat el candidat a cònsol menor, Sergi Gonzalez: es tracta de crear “un espai de cohesió on els innovadors, els emprenedors, aquest futur que volem per Andorra la Vella el concentrem aquí”.

S’hi inclouria un viver d’empreses -els estudis demostren que el 89% dels projectes empresarials que entren en un viver d’empreses perduren més enllà dels tres primers anys-, una sala d’estudi “que ha anat reclamant molt jovent” i un espai de coneixement, sala d’exposicions, espai d’intercanvi i de divulgació -“a nivell científic, tecnològic i del dia a dia de la parròquia”.

En definitiva, “un punt d’innovació, un espai vivencial”, ha explicat Gonzalez. “No hem de fer un espai tancat que només vinguin a veure turistes”, ha manifestat el número 2 de la candidatura del PS i Independents d’Andorra la Vella, “ha de ser un projecte nostre, dels ciutadans, que puguem gaudir i que sigui per tothom”.

Es tracta de “posar la parròquia al servei dels ciutadans”, ha remarcat la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, que ha resumit que es tracta de potenciar les instal·lacions ja existents i que han quedat sense ús determinat.

En aquest sentit, ha assenyalat que des de PS i Independents “no som partidaris de cedir l’ús”, com ha passat a l’Alberg de la Comella, amb el Centre de Congressos o part de les instal·lacions de la plaça Lídia Armengol, que “podrien ser un revulsiu i realment en podríem aprofitar tots els ciutadans de la parròquia”.
Aquests espais públics realment són els que donaran aquest valor afegit a les necessitats dels
ciutadans”, ha sentenciat Carmona.
 

Comentaris

Trending