La campanya 'El Pas de la Casa t'espera' s'inicia amb bona afluència i entre la boira

Els visitants de dissabte disminueixen en un diumenge fred

Cartell promocional de la campanya
Cartell promocional de la campanya
Aquest dissabte s'ha iniciat la campanya 'El Pas de la Casa t'espera' amb una bon afluència de compradors i en un dia marcat per la boira. La campanya, que està destinada exclusivament a residents i ciutadans d'Andorra i no hi poden participar turistes acabarà el primer cap de setmana del mes de juny. Tothom que vagi a comprar al Pas de la Casa i faci una despesa superior a 20 euros obtindrà una butlleta de participació per el sorteig d'unes vacances pagades per valor de 3.000 euros, 3 iPhone XS i 3 forfets de temporada de Grandvalira. A més, durant la durada de la campanya el trajecte en bus regular fins al Pas de la Casa serà gratuït. La campanya, tenint en compte la difusió i els premis, tindrà un cost inicial de 17.000 euros.  El diumenge, amb fred, hi va haver menys visitants.

La boira ha acollit els compradors que s'han acostat aquest dissabte al Pas de la Casa en l'inici de la campanya promocional  que pretén animar a tots els residents al país a pujar a comprar al poble fronterer amb França. L'afluència ha estat bona tenint en compte que és un cap de setmana amb moltes activitats a les diverses parròquies. Només a Sant Julià de Lòria hi ha una fira del vehicle d'ocasió i la ruta de la tapa. El diumenge, però, hi va haver menys visitants.

La campanya 'El Pas de la Casa t'espera'  s'allargarà fins el 2 de juny. Tothom que vagi a comprar al Pas de la Casa i faci una despesa superior a 20 euros obtindrà una butlleta de participació per el sorteig d'unes vacances pagades per valor de 3.000 euros, 3 iPhone XS i 3 forfets de temporada de Grandvalira. A més, durant la durada de la campanya el trajecte en bus regular fins al Pas de la Casa serà gratuït. La campanya, tenint en compte la difusió i els premis, tindrà un cost inicial de 17.000 euros. 

Aquesta campanya és una de les accions que ha dut a terme el Govern en funcions per tal d'intentar pal·liar la situació complicada que es viu al Pas de la Casa, amb l'accés a França per l'RN22 tancat a causa d'una esllavissada. Actualment hi ha un 30% dels comerços tancats al poble fronterer del nord i si el tancament s'acabés materialitzant tot el mes de maig l'executiu ha calculat que podria suposar la pèrdua d'un 9% dels ingressos per comerços, restauració i activitat relacionada amb el turisme.

 

Comentaris

Trending