La caiaquista Mònica Dòria aconsegueix el bitllet per a les Olimpíades del 2020

Gràcies al vuitè lloc mundial de la palista en els campionats de canoa eslàlom, Andorra esdevé el 127è país que serà als Jocs Olímpics del Japó

-
-
La caiaquista andorrana Mònica Dòria serà als Jocs Olímpics que el proper estiu s’han de celebrar al Japó. La palista ha aconseguit aquest cap de setmana el bitllet per a les Olimpíades del 2020 gràcies a una meritòria vuitena plaça mundial en els campionats de canoa eslàlom que s’han celebrat al Parc del Segre, a la Seu d’Urgell.

Dòria és la primera esportista andorrana que aconsegueix classificar-se, en aquest cas per mèrits esportius, per a la gran cita del proper estiu. Amb ella, Andorra esdevé el 127è país que tindrà representació a l’esdeveniment olímpic. A Río de Janeiro, el 2016, el Principat també hi van acudir. Van ser cinc els atletes del país que van participar en diferents modalitats, però ho van fer gràcies a invitacions.

En aquest cas, Dòria s’ha guanyat la inclusió a les Olimpíades per mèrits propis. La palista andorrana ha assolit el vuitè lloc mundial en la modalitat de C1, i ha quedat just darrere de l’urgellenca Núria Vilarrubla, setena, o de la basca Klara Olazabal, cinquena. El podi ha estat ocupat per l’alemanya Andrea Herzog, l’australiana Jessica Fox i l’austríaca Nadine Weratschnig.

Etiquetes

Comentaris

Trending