La Batllia prohibeix l’accés a la seu judicial amb patinet

Administrats i alguns operadors de la Justícia com ara certs advocats s’havien acostumat a entrar almenys a la planta baixa amb el giny, causant molèsties a altres usuaris

-
-
Els responsables de la seu judicial han hagut de publicitar la prohibició d’accedir a les instal·lacions amb patinet. Dos cartells prou gràfics a la vidriera de la porta principal d’accés a la Batllia deixen clar que el giny que s’està posant de moda en alguns sectors de la societat per desplaçar-se no és benvingut a les dependències de la Justícia. I és que estaven causant molèsties a altres usuaris del mateix equipament.

Segons diverses fonts, hi havia alguns administrats, però també operadors de la Justícia com ara certs advocats, que s’havien acostumat a anar a les instal·lacions de l’edifici de les Columnes amb patinet i a accedir al seu interior. Com a mínim, a la planta baixa, ‘aparcant’ el giny a qualsevol lloc i causant molèsties a d’altres usuaris. D’aquí que s’hagi optat per explicitar la prohibició. 

Una altra cosa és que el patinet es deixi just a fora -de moment no està previst cap espai a mode d’aparcament- o que el giny sigui d’una modalitat tant plegable que l’usuari el pugui encabir en una bossa o en una petita maleta a mode de les que es duen de treball i que hi accedeixi d’aquesta forma.

Comentaris (2)

Trending